Omletas su kefyru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Omletas su kefyru


INGREDIENTAI:

8 kiaušiniai,
stiklinė kefyro,
150 g rūkytos dešros,
ryšelis svogūnų laiškų,
50 g sviesto,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Į dubenį įmuškite kiaušinius ir išplakite šluotele. Supilkite kefyrą ir išmaišykite. Dešrą supjaustykite kubeliais, svogūnų laiškus susmulkinkite ir suberkite į kiaušinių masę. Pagardinkite prieskoniais ir išmaišykite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir supilkite paruoštą mišinį.

Keptuvę uždenkite dangčiu ir kepkite omletą ant mažos ugnies, kol jis sukietės ir iškils. Kepdami dangčio nenuimkite, kad omletas nesukristų. Galima tik šiek tiek paversti keptuvę į vieną ar kitą pusę, kad omletas greičiau sukietėtų. Iškepusį omletą supjaustykite ir sudėkite į lėkštes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668