Troškinti ropiniai kopūstai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinti ropiniai kopūstai


INGREDIENTAI:

800 g ropinių kopūstų,
3/4 stiklinės pieno,
40 g sviesto,
druskos,
petražolių.


GAMINIMAS:

Ropinius kopūstus nulupkite ir supjaustykite. Užpilkite pieną, sudėkite sviestą, įberkite druskos ir troškinkite. Prieš patiekdami pabarstykite smulkintomis petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668