900 g žuvų filė,
2 svogūnai,
pomidoras,
paprika,
80-100 g kietojo sūrio,
150-200 g majonezo,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
žuvų prieskonių,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Filė supjaustykite nesmulkiais gabalėliais, svogūnus-žiedais. Majonezą ir svogūnus sudėkite į dubenį, pagardinkite druska, pipirais, žuvų prieskoniais ir gerai išmaišykite. Tada sudėkite žuvų gabalėlius, kruopščiai išmaišykite, uždenkite ir pastatykite į šaldytuvą 10-15 minučių.
Tuomet kepimo formą išklokite kepimo popieriumi, patepkite aliejumi ir sudėkite filė. Ant viršaus supilkite majonezo ir svogūnų mišinį. Tada sudėkite pusžiedžiais supjaustytą pomidorą ir paprikos juosteles. Patepkite majonezu ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Pašaukite į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę 25-30 minučių.