Keptos bulvės su pomidorais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptos bulvės su pomidorais


INGREDIENTAI:

1 kg bulvių,
morka,
svogūnas,
pomidoras,
2 šaukštai bulvių prieskonių,
šaukštas aliejaus,
žalumynų,
česnakų,
druskos.


GAMINIMAS:

Bulves nuvalykite ir supjaustykite, kaip norite, tik ne plonais šiaudeliais (nereikia, kad bulvės taptų koše). Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, morką-ilgais šiaudeliais. Pomidorą sutarkuokite ir sukrėskite į bulves-jis suteiks sultingumo. Viską sudėkite į dubenį ir pagardinkite prieskoniais.

Jei prieskoniai su druska, tai daugiau druskos galite ir nedėti. Supilkite aliejų ir išmaišykite. Gautą masę sukrėskite į kepimo rankovę ir pašaukite į orkaitę. Kilogramas bulvių 180 laipsnių temperatūroje kepa lygiai pusantros valandos. Kai bulvės iškeps, perpjaukite rankovę.

Smulkiai supjaustykite žalumynus ir česnakus, jais apiberkite bulves, uždenkite plėvele ir leiskite maždaug 5 minutes pastovėti, kad prisigertų gardaus aromato.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668