Dvispalvis paštetas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Dvispalvis paštetas


INGREDIENTAI:

(6 porcijos)
6 kiaušinių,
350 g tarkuoto fermentinio sūrio,
200 g majonezo,
1 kg vištienos filė,
1 svogūno,
pagal skonį druskos,
pipirų,
pluoštelio žalumynų.


GAMINIMAS:

Kiaušinius suplakite su majonezu, sūriu, žiupsneliu druskos, maltų pipirų. Skardą išklokite kepimo popieriumi, jį ištepkite aliejumi, į ją supilkite paruoštą kiaušinių plakinį ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 10 min. Iki vienalytės masės sumalkite svogūną, žalumynus, vištienos filė.

Gautu paštetu padenkite ataušintą kiaušinių kepinį. Su kepimo popieriumi susukite vyniotinį. Ant dvigubo kepimo folijos lakšto padėkite suformuluotą vyniotinį, apspaudykite kraštus ir 30 min. pašaukite į orkaitę. Prieš kepimo pabaigą, atidenkite foliją, kad vyniotinis paskrustų.

Jei paštetui gaminti naudojamas vištienos faršas, jis kepamas maždaug tiek, kiek nurodyta receptūroje, o jei kitos mėsos-jautienos, kiaulienos-kepkite tiek tiek ilgiau.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668