(5 porcijos)
500 g avienos be kaulo,
100 g baltojo ridiko,
40 g želatinos,
1 šaukštelio malto imbiero,
1 šaukštelio cukraus,
1 šaukštelio druskos,
1 šaukšto sojų padažo,
petražolių.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite kubeliais, sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, kad apsemtų. Užvirinkite, nugriebkite putas. Supilkite sojų padažą, sudėkite smulkiai pjaustytą ridiką, druską, cukrų, imbierus ir virkite ant silpnos ugnies uždengtame puode 1 val.
Išvirtą mėsą išgriebkite iš sultinio, sudėkite į 3-4 cm gilimo formą, užpilkite perkoštu sultiniu, sumaišytu su prieš tai išbrinkinta želatina. Atvėsinkite. Patiekdami supjaustykite 6 cm ilgio ir 2 cm pločio gabaliukais, papuoškite žalumynais.