Avienos užpiltinė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avienos užpiltinė


INGREDIENTAI:

(5 porcijos)
500 g avienos be kaulo,
100 g baltojo ridiko,
40 g želatinos,
1 šaukštelio malto imbiero,
1 šaukštelio cukraus,
1 šaukštelio druskos,
1 šaukšto sojų padažo,
petražolių.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite kubeliais, sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, kad apsemtų. Užvirinkite, nugriebkite putas. Supilkite sojų padažą, sudėkite smulkiai pjaustytą ridiką, druską, cukrų, imbierus ir virkite ant silpnos ugnies uždengtame puode 1 val.

Išvirtą mėsą išgriebkite iš sultinio, sudėkite į 3-4 cm gilimo formą, užpilkite perkoštu sultiniu, sumaišytu su prieš tai išbrinkinta želatina. Atvėsinkite. Patiekdami supjaustykite 6 cm ilgio ir 2 cm pločio gabaliukais, papuoškite žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668