Bandelės su kremu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bandelės su kremu


INGREDIENTAI:

50 g mielių,
50 g cukraus,
250 g pieno,
75 g sviesto,
600 g miltų,
truputis druskos,
kiaušinio bandelėms aptepti,
cukraus.

K r e m u i:
1/4 stiklinės vandens,
3/4 stiklinės cukraus,
2 baltymai,
1/4 šaukštelio citrinų rūgšties,
1 šaukštelis želatinos.


GAMINIMAS:

Mieles sumaišykite su 1 šaukštu cukraus, įpilkite šiltą pieną, 5-6 šaukštus miltų, išmaišykite ir pakildinkite. Tada supilkite ištirpintą sviestą, likusį cukrų, druską ir dalimis sijodami įminkykite miltus. Suformuokite 10 bandelių ir sudėję į miltais pabarstytą kepimo skardą bei uždengę rankšluoščiu apie 1 val. kildinkite.

Pakilusias bandeles patepkite plaktu kiaušiniu, pabarstykite cukrumi ir iškepkite orkaitėje. Atvėsusias perpjaukite, pertepkite kremu. Kremui vandenį kaitinkite su cukrumi, kol išviręs sirupas užklijuos šakutės tarpus. Verdantį sirupą pilkite į išplaktus kiaušinių baltymus ir toliau plakite plaktuvu.

Įberkite citrinų rūgšties, o kai kremas gerai laikys formą, supilkite išbrinkintą ir ištirpintą želatiną.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668