Šiltos žiedinių kopūstų salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šiltos žiedinių kopūstų salotos


INGREDIENTAI:

(1 porcija-520 kcal)
1 žiedinio kopūstų,
3 bulvių,
1 šaukštelio tarkuotos imbiero šaknies,
1 šaukštelio maltos kalendros,
1 žiupsnelio ciberžolės,
1 šaukštelio kario,
1/2 šaukštelio kumino sėklų,
1 šaukštelio garstyčių sėklų,
1 žiupsnelio kvapiosios ferulos,
1/2 šaukštelio juodgrūdžių sėklų,
100 ml vandens,
3 šaukštų aliejaus,
1/2 citrinos,
šviežių kalendrų,
1/2 pomidoro,
druskos.


GAMINIMAS:

Žiedinį kopūstą išskirstykite žiedynais, bulves supjaustykite dideliais kubeliais. Dubenėlyje išsukite tarkuotą imbiero šaknį su malta kalendra, ciberžole, kariu ir keturiais šaukštais vandens. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite kumino, garstyčių ir juodgrūdžių sėklas, kvapiąją ferulą ir maišant kepinkite 1-2 min.

Sudėkite prieskonių mišinį su ciberžole, išmaišykite ir pakaitinkite dar 2-3 min. Sudėkite bulves, žiedinį kopūstą, įpilkite 75 ml vandens, įberkite į šaukštelį druskos ir atsargiai išmaišykite. Keptuvę uždenkite ir ant silpnos ugnies troškinkite 15-20 min., kol daržovės suminkštės ir neliks skysčio.

Paruoštas salotas pašlakstykite citrinų sultimis, papuoškite šviežiais kalendrų lapeliais ir pomidorų šiaudeliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668