(6 porcijos)
66 kietai virtų kiaušinių,
4 pomidorų,
pusės mažo poro,
2 šaukštų kaparėlių,
80 g šaldytų žirnelių.
P a d a ž u i:
1 šaukšto acto,
1 valgomojo šaukšto cukraus,
200 ml jogurto.
P a p u o š i m u i:
petražolių.
GAMINIMAS:
Supjaustykite kiaušinius skiltelėmis. Nulupkite pomidorų odelę, perpjaukite per pusę, išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais. Nuplaukite porą ir supjaustykite plonais griežinėliais. Žirnelius pavirkite pasūdytame vandenyje apie 5 min., perkoškite ir perliekite šaltu vandeniu.
Sudėkite padažui skirtus produktus ir gerai sumaišykite. Sudėkite supjaustytus kiaušinius, pomidorų kubelius, žirnelius ir porus į dubenį. Pabarstykite kaparėlius. Užpilkite padažą, pabarstykite žalumynais.