(2 porcijos)
200 g brinzos sūrio,
2 stambių česnako skiltelių,
žiupsnelio maltų kvapiųjų pipirų,
1 šaukšto sviesto,
140 g vyšninių pomidorėlių,
pluoštelio petražolių žalumos.
GAMINIMAS:
Brinzą sumalkite smulkintuvu, sudėkite minkštą sviestą, spaudykle sutraiškytus česnakus, maltus pipirus ir viską sumaišykite iki vienalytės masės. Iš jos darykite nedidelius paplotėlius, centre dėkite po nuplautą ir nusausintą pomidorą, suformuokite sūrio kamuoliukus.
Juos apvoliokite smulkintomis petražolėmis. Padėkite 30 min. ir po to patiekite. Vietoje petražolių sūrio kamuoliukams apvoliokite galite vartoti krapus, riešutų trupinius, smulkintas paprikas, sezamus.