(4 porcijos)
550 g vištienos filė,
100 g kietojo sūrio,
1 didelio svogūno,
1 didelio saldžiarūgščio obuolio,
250 g korėjietiškai paruoštų morkų,
pagal skonį druskos,
maltų pipirų,
prieskonių mišinio "Chmeli-Sunelli".
GAMINIMAS:
Sumalkite obuolį, vištieną ir svogūną. Įberkite druskos, pipirų, prieskonių mišinio ir gerai išmaišykite. Paruoštą faršą išklokite ant maistinės plėvelės, suformuokite stačiakampį lakštą. Ant jo paskleiskite korėjietiškas morkas, po to-tarkuoto sūrio sluoksnį.
Panaudodami plėvelę, susukite vyniotinį-galima ir du, jei iš anksto išilgai perpjausite faršo lakštą. Vyniotinį, susuktą į maistinę plėvelę, išvirkite garuose arba nedideliame kiekyje vandens. Verdama garuose maždaug 30 min. Du vyniotinius virti patogiau ir greičiau. Pjaustykite tik tuomet, kai vyniotiniai bus visai ataušę.