T e š l a i:
g cukraus,
g kambario temperatūros sviesto,
vanilinio cukraus,
kiaušinių,
g miltų,
druskos,
šaukštelio kepimo miltelių,
šaukštų pieno,
didelių obuolių,
skardinės virto sutirštinto pieno "Rududu".
T r u p i n i a m s:
g miltų,
g šalto sviesto,
g cukraus.
GAMINIMAS:
x cm dydžio kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Sviestą išsukite su cukrumi iki purumo. Po vieną įmuškite kiaušinius, nuolat maišant. Suberkite miltus, persijotus su druska ir kepimo milteliais. Supilkite pieną ir išmaišykite iki vientisos masės. Tešlą suverskite į paruoštą kepimo formą. Nuluptus obuolius supjaustykite kubeliais.
Sumaišykite su sutirštintu pienu. Šią masę lygiu sluoksniu uždėkite ant tešlos. Trupiniams sviestą supjaustykite nedideliais kubeliais. Miltus sumaišykite su cukrumi, įdėkite sviestą ir pirštais ar elektriniu maišytuvu ma laipsnių orkaitę ir kepkite išykite, kol susidarys trupiniai. Juos užbarstykite ant obuolių masės. Pyragą pašaukite į 180 laipsnių orkaitę ir kepkite 35-40 min.