Obuolių pyragas su sutirštintu pienu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių pyragas su sutirštintu pienu


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
g cukraus,
g kambario temperatūros sviesto,
vanilinio cukraus,
kiaušinių,
g miltų,
druskos,
šaukštelio kepimo miltelių,
šaukštų pieno,
didelių obuolių,
skardinės virto sutirštinto pieno "Rududu".

T r u p i n i a m s:
g miltų,
g šalto sviesto,
g cukraus.


GAMINIMAS:

x cm dydžio kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Sviestą išsukite su cukrumi iki purumo. Po vieną įmuškite kiaušinius, nuolat maišant. Suberkite miltus, persijotus su druska ir kepimo milteliais. Supilkite pieną ir išmaišykite iki vientisos masės. Tešlą suverskite į paruoštą kepimo formą. Nuluptus obuolius supjaustykite kubeliais.

Sumaišykite su sutirštintu pienu. Šią masę lygiu sluoksniu uždėkite ant tešlos. Trupiniams sviestą supjaustykite nedideliais kubeliais. Miltus sumaišykite su cukrumi, įdėkite sviestą ir pirštais ar elektriniu maišytuvu ma laipsnių orkaitę ir kepkite išykite, kol susidarys trupiniai. Juos užbarstykite ant obuolių masės. Pyragą pašaukite į 180 laipsnių orkaitę ir kepkite 35-40 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668