Soti kopūstienė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Soti kopūstienė


INGREDIENTAI:

3 l kiaulienos sultinio,
2 saujos avižinių dribsnių,
1/4 kopūsto gūžės,
4 bulvės,
2 morkos,
svogūnas,
4 česnakų skiltelės,
2 šaukštai pomidorų padažo,
2 marinuoti arba rauginti pomidorai,
150 ml pomidorų marinato arba sūrymo,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
laurų lapelių,
aliejaus,
žalumynų.


GAMINIMAS:

Į kiaulienos sultinį sudėkite kubeliais supjaustytas bulves, šiaudeliais supjaustytą kopūstą ir avižinius dribsnius. Susmulkinkite svogūną, morkas ir pakepkite su aliejumi. Kai daržovės suminkštės, sudėkite pomidorų padažą, supjaustytus pomidorus, supilkite sūrymą arba marinatą ir įspauskite česnakus.

Truputį patroškinkite ir sudėkite į puodą su kopūstais, bulvėmis ir dribsniais. Sriubą pasūdykite, įberkite pipirų, įmeskite laurų lapų ir virkite apie 1 val. Patiekite su susmulkintais žalumynais. Galima įdėti ir grietinės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668