Abrikosų lizdeliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Abrikosų lizdeliai


INGREDIENTAI:

250 g šaldytos sluoksniuotos tešlos,
konservuotų persikų arba abrikosų.

K r e m u i:
200 ml pieno,
3 kiaušinių trynių,
70 g cukraus,
40 g miltų arba krakmolo,
vanilinio cukraus,
šlakelio likerio, romo ar brendžio.


GAMINIMAS:

Kremas: trynius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įberkite miltų. Išmaišykite. Palengva supilkite verdantį pieną. Išplakite elektriniu maišytuvu. Paruoštą mišinį vėl supilkite į puodą ir nuolat maišant kelias minutes pavirkite. Įpilkite likerio ar kito gėrimo. Iš tešlos iškočiokite stačiakampį.

Apibarstykite cukrumi ir susukite kaip vyniotinį, jį supjaustykite 1-1,5 cm apskritimais ir suplokite. Ant jų išdėliokite kremą, ant viršaus dėkite po puselę persiko ar abrikoso. Sudėkite į riebalais pateptą skardą, pašaukite į 200 laipsnių orkaitę ir kepkite 20 min. Paruošti lizdeliai blizgės, jei aptepsite lydytu sviestu. Vietoj kremo galite naudoti saldžią varškės masę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668