Krevečių tešlinukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Krevečių tešlinukai


INGREDIENTAI:

500 g lukštentų šaldytų krevečių,
100 ml baltojo vyno,
200 g smulkintų svogūnų laiškų,
žiupsnelis juodųjų pipirų,
8 lakštų bemielės sluoksniuotos tešlos,
6 šaukštų lydyto sviesto.

Į d a r u i:
250 ml majonezo,
1/2 šaukšto kario,
1/2 šaukšto krienų,
1/2 puodelio smulkintų svogūnų laiškų,
1 citrinos sulčių,
žiupsnelio juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Krevetes patroškinkite vyne su citrinų sultimis ir pipirais, kol pradės keisti spalvą. Tada išimkite, nuvarvinkite, apibarstykite svogūnų laiškais, maltais pipirais ir druska. Majonezą sukrėskite į dubenėlį, sumaišykite su krienais, kariu ir svogūnų laiškais. Dėkite į šaldytuvą.

Tešlos lakštus supjaustykite į 6 kvadratus, juos ištepkite sviestu ir uždėkite vieną ant kito. Į kiekvieno kvadratėlio centrą įdėkite 2 šaukštus krevečių mišinio, sujunkite kampus. Kad nenuslinktų, galima surišti siūlu. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Tešlinukus kepkite apie 15 min., kol jie taps aukso spalvos. Kai iškeps, nuimkite siūlus. Pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais, uždėkite majonezo padažo ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668