1 puodelio varškės sūrio,
1 smulkiai supjaustyto svogūno,
1/2 šaukšto raudonėlių,
1/4 šaukšto kuminų,
druskos,
1/2 šaukšto aštrių indiškų prieskonių (garam masala),
1/2 šaukšto smulkinto imbiero ar česnako,
smulkintų žalumynų,
1 šaukšto pomidorų padažo,
4 forminės duonos riekelių.
GAMINIMAS:
Sūrį susmulkinkite ir sutrupinkite iki varškės masės, sumaišykite su svogūnais, česnakais, raudonėliais, kuminais, indiškais prieskoniais, pomidorų padažu, žalumynais.
Nuo duonos riekių nuplaukite pluteles, likusią dalį suspauskite kočėlu ir įvyniokite į ją varškės masę. Suktinukus šiek tiek apkepkite keptuvėje.