Lydytų sūrelių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lydytų sūrelių sriuba


INGREDIENTAI:

2 lydytų sūrelių,
2 morkų,
4 bulvių,
2 svogūnų galvelių.


GAMINIMAS:

2 sūreliams ištirpinti reikia imti 2 litrus karšto vandens. Kad sūrelis greičiau ištirptų, jį reikia smulkiai sukapoti arba sutarkuoti burokine tarka. Kol vanduo užvirs, supjaustykite ir suberkite į įkaitintą keptuvėje aliejų svogūnų galveles. Po to sutarkuokite morkas ir uždėkite ant svogūnų.

Sudėkite nuskustas ir supjaustytas bulves. Po 15-20 minučių, kai bulvės bus išvirusios, supilkite į puodą keptuvės turinį, pavirkite sriubą dar porą minučių ir galite valgyti. Jei norite dar galite įdėti makaronų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668