Baklažanai su feta receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Baklažanai su feta


INGREDIENTAI:

2 baklažanų,
200 g fetos sūrio,
šaukšto citrinų sulčių,
ryšelio svogūnų laiškų,
2 skiltelių česnako,
šaukštelio paprikos miltelių,
1/2 šaukštelio kmynų,
aliejaus,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Kiekvieną baklažaną supjaustykite išilgai į 6 juostas, apibarstykite druska, apšlakstykite citrinų sultimis ir palaikykite apie 10 min. Svogūnų laiškus panardinkite į verdantį vandenį, perplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Marinatas: sukapokite česnaką, sumaišykite su paprikos milteliais, kmynais ir aliejumi.

Padėkite į šaldytuvą. Baklažanų juostas nusausinkite popieriniu rankšluoščiu. Apkepkite grilyje po 3 min. iš kiekvienos pusės. Dar karštas dėkite į česnakinį marinatą ir padėkite į šaldytuvą 2 val. Sūrį supjaustykite į 12 gabaliukų. Kiekvieną apvyniokite baklažano juosta ir apriškite svogūnų laiškais. Apliekite likusiu marinatu, pabarstykite druska ir pipirais. Galite patiekti su duona ar skrebučiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668