Paskrudintos kriaušės su šonine receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Paskrudintos kriaušės su šonine


INGREDIENTAI:

Sultingos, tvirtos kriaušės,
plonai pjaustytos parūkytos šoninės,
citrinos sulčių,
bruknių uogienės,
balzamo acto (nebūtinai).


GAMINIMAS:

Kriaušės turi būti tvirtos ir sultingos, nesirinkite mėsingų, nes kepant jos subyrės. Kriaušes nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite ketvirčiais. Išimkite sėklas, pašalinkite kotelį, apšlakstykite šviežiai spaustos citrinos sultimis (tiek, kad padengtų viršų).

Plonai pjaustytą šoninę apvyniokite aplink kriaušių skilteles ir pakepinkite įkaitintoje keptuvėje, galima dėti keletai minučių į orkaitę, įjungus grilio funkciją. Patiekite su bruknių uogiene. Galima pašlakstyti balzamo actu, o dar geriau balzamo kremu arba kepintais riešutais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668