Apkepti ananasų žiedai su sirupu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Apkepti ananasų žiedai su sirupu


INGREDIENTAI:

(4 porcijos - 430 kcal)
1 skardinės konservuotų ananasų,
100 g kvietinių miltų,
1 šaukšto aliejaus,
125 ml vandens,
2 kiaušinių baltymų,
aliejaus kepti,
0,5 šaukštelio krakmolo.


GAMINIMAS:

Iš skardinės išimkite ananasus, sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad nudžiūtų. Sulčių neišpilkite - jų dar prireiks. Į dubenį supilkite miltus, įpilkite aliejaus, supilkite vandenį ir gerai išmaišykite. Baltymus atvėsinkite ir gerai suplakite iki standžių putų.

Į gilią keptuvę įpilkite tiek aliejaus, kad ananasų žiedeliai panirtų jame iki pusės. Įkaitinkite. Atsargiai sumaišykite suplaktus kiaušinių baltymus su tešla. Kiekvieną ananaso griežinėlį panardinkite į putotą tešlą, dėkite į keptuvę ir apkepkite karštame aliejuje iš abiejų pusių.

Kai gražiai pagels, išgriebkite, padėkite ant popierinio rankšluostėlio, kad susigertų riebalų perteklius. Sirupas: į nedidelį puodelį įpilkite 2 šaukštus ananasų sirupo, jame išmaišykite pusę šaukštelio krakmolo.

Likusį nuo ananasų žiedų sirupą užvirinkite (galite pagal skonį pridėti cukraus) Į užvirusį sirupą supilkite išleistą krakmolą, pakaitinkite. Atvėsinkite ir apipilkite ananasų žiedelius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668