Sklindžiai su grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sklindžiai su grybais


INGREDIENTAI:

(6 porcijos - 720 kcal)
1 kg bulvių,
2 svogūnų,
4-6 trynių,
druskos,
pipirų,
2-3 šaukštų miltų,
aliejaus kepti,
120 g baravykų,
voveraičių arba pievagrybių.


GAMINIMAS:

Bulves nuskuskite ir burokine trintuve sutarkuokite į dubenį su šaltu vandeniu. Tarkius sukrėskite į sietą ir gerai nuvarvinkite. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su tarkuotomis bulvėmis ir tryniais, pasūdykite, pagardinkite pipirais.

Grybus smulkiai supjaustykite, sudėkite į bulvių masę, suberkite miltus ir išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir šaukštu dėkite į ją delno dydžio blynus. Kepkite iš abiejų pusių maždaug po 3-4 min. ant vidutinio stiprumo ugnies, kol gražiai apskrus. Prie sklindžių tinka grietinės, jogurto ar varškės padažas, pagardintas prieskoniniais žalumynais, česnakais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668