(6 porcijos - 830 kcal)
10 didelių bulvių,
80 g majonezo,
150 g karštai rūkyto kumpio,
250 g svogūnų laiškų,
3 skiltelių česnako,
3 šaukštų smulkintų žalumynų,
4 raugintų agurkų,
100 g aliejaus.
GAMINIMAS:
Nuskustas bulves išvirkite, nupilkite vandenį ir pagardinkite. Ant karštų jų suberkite susmulkintus svogūnų laiškus, su druska sutrintą česnaką, 2 šaukštus žalumynų, supilkite aliejų ir sugrūskite iki vienalytės masės.
Agurkus supjaustykite smulkiais kubeliais, kumpį - siauromis juostelėmis, sudėkite į bulvių masę ir viską gerai išmaišykite. Iš pagamintos masės suformuokite volelį, supjaustykite apie 1 cm storio skridinėliais, sudėkite į pailgą indą, pagardinkite majonezu ir apibarstykite likusiais žalumynais.