Morkų ir salierų blyneliai su varškės padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkų ir salierų blyneliai su varškės padažu


INGREDIENTAI:

B l y n e l i a m s:
1 didelė morka,
2 salierų stiebai,
2 kiaušiniai,
3 šaukštai džiūvėsėlių,
petražolių lapelių,
druskos,
pipirų,
aliejaus.

P a d a ž u i:
200 g varškės,
2 česnako skiltelės,
krapų,
petražolių.


GAMINIMAS:

Salierų stiebus supjaustykite plonais griežinėliais, morką stambiai sutarkuokite. Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, pipirų, susmulkintų petražolių. Maišydami suberkite džiūvėsėlius.

Viską gerai išmaišykite ir kepkite blynelius įkaitintame aliejuje. Padažui gerai ištrinkite varškę su išspaustais česnakais ir susmulkintais žalumynais. Blynelius patiekite su pikantiška varške. Šie blyneliai be padažo gali būti puikus garnyras prie mėsos ar paukštienos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668