Blynai su voveraitėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Blynai su voveraitėmis


INGREDIENTAI:

B l y n e l i a m s:
100 g miltų,
žiupsnelis druskos,
1 šaukštas cukraus,
1 kiaušinis,
300 ml pieno,
2 šaukštai aliejaus.

Į d a r u i:
300 g voveraičių,
2 svogūnai,
1 šaukštas sviesto,
truputis aliejaus,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Į dubenį įmuškite kiaušinį ir įpilkite truputį pašildyto pieno (apie 30-35 laipsnius), įberkite cukrų bei druską. Plakite šluotele po truputį berdami persijotus miltus ir pildami po šlakelį pieno, kol tešla taps vientisa ir grietinės tirštumo.

Tada toliau plakant įpilkite aliejų ir likusį pieną. Tešla bus grietinėlės konsistencijos. Dubenėlį uždenkite ir leiskite tešlai pastovėti 30-40 min. įkaitintą keptuvę patepkite aliejumi arba gabalėliu lašinių ir kepkite lietinius blynelius. Voveraites apvirkite (gali būti šaldytos) ir pakepkite aliejuje apie 3 min.

Tada sudėkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir kepkite, kol svogūnai sukeps. Įberkite druskos, pipirų. Kai įdaras truputį atvės, dėkite jo ant kiekvieno blynelio ir sulankstykite blynelius vokeliu. Apkepkite įkaitintame aliejuje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668