Blynų ir maltos mėsos pyragas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Blynų ir maltos mėsos pyragas


INGREDIENTAI:

(5 porcijos - 550 kcal)
10 lietinių blynų.

Į d a r u i:
350 g virtos neriebios mėsos,
1 svogūno,
2 virtų kiaušinių,
1 nevirto kiaušinio,
30 g sviesto,
2 šaukštų džiūvėsėlių,
400 ml mėsos sultinio,
druskos ir
maltų pipirų.


GAMINIMAS:

Virtą mėsą ir svogūną sumalkite. Sudėkite smulkiai sukapotus kietai virtus kiaušinius, pabarstykite pipirais, druska. Keptuvę patepkite sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Dėkite pirmą blyną taip, kad jis padengtų keptuvės dugną ir kraštus.

Ant jo uždėkite virtos mėsos faršo, vėl dėkite blyną ir vėl mėsos. Taip sudėkite visus blynus. Viršutinįjį patepkite plaktu kiaušiniu, pabarstykite džiūvėsėliais, apšlakstykite tirpintu sviestu ir kepkite 170 laipsnių orkaitėje 30-40 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668