(3 porcijos)
Apie 0,5 kg šaldytų tigrinių krevečių,
150 g kukurūzų miltų,
100 g kokosų drožlių,
3 kiaušinių baltymai,
pagal skonį druskos ir
maltų juodųjų pipirų,
rūgščių apelsinų sulčių,
alyvuogių aliejaus.
GAMINIMAS:
Krevetes atšildykite, nuvarvinkite, nusausinkite popieriniu rankšluoščiu. Pabarstykite maltais juodaisiais pipirais, druska, apšlakstykite apelsinų sultimis. Kukurūzų miltus ir kokosų drožles suberkite į atskirus dubenėlius. Kiaušinių baltymus išplakite iki putų.
Po vieną krevetę imkite už uodegėlės, pavoliokite miltuose, paskui plaktuose kiaušinių baltymuose, galiausiai-kokosų drožlėse. Dėkite į puodą su gerai įkaitintu alyvuogių aliejumi ir virkite, kol gražiai apskrus. Išgriebus padėkite ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų riebalų perteklius. Tiekite su mėgstamu padažu, pavyzdžiui, mangų.