Lietiniai su varškės ir vyšnių įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lietiniai su varškės ir vyšnių įdaru


INGREDIENTAI:

(6 porcijos/680 kcal)
6 didelių lietinių,
300 g varškės,
450 g vyšnių,
2 kiaušinių,
2-3 šaukštų cukraus,
1 stiklinės manų kruopų,
200 g grietinės.


GAMINIMAS:

2 kiaušinių trynius ištrinkite su cukrumi. Šaldytas arba šviežias vyšnias užpilkite cukrumi ir palikite pastovėti, kol atsiras sulčių. Šį skystį nupilkite į stiklinę, uogas sumaišykite su varškės mase, įberkite manų kruopų.

Įdaro dėkite ant lietinių, juos susukite arba perlenkite, sudėkite į kepimo indą, pašaukite į 110 laipsnių orkaitę ir brinkinkite apie 30 min. Paruoškite grietinės ir vyšnių kremą: vyšnių sultis sumaišykite su grietine, įdėkite į šaldytuvą, kad sutirštėtų. Šiuo kremu apliekite karštus blynelius ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668