Mėsos "kasytės" su granatų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mėsos "kasytės" su granatų padažu


INGREDIENTAI:

1,5 kg avienos.

Marinatui:
citrina,
svogūnas,
2 skiltelės česnako,
30 g brendžio,
50 g sauso raudonojo vyno,
druskos,
pipirų.

Padažui:
didelis granatas,
150 g sauso raudonojo vyno,
česnako skiltelė,
granatų ekstrakto.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustome į 9 maždaug 20 cm ilgio, 1 cm pločio juosteles.

Sudedame vieną prie kitos po 3 mėsos juosteles, galus surišame siūlu. Iš mėsos juostelių supiname "kasytes" o galą sutvirtiname siūlu.

Paruošiame marinatą. Išspaudžiame citrinos ir svogūno sultis. Sumaišome su grūstu česnaku, vynu ir brendžiu. Pagardiname pipirais, pasūdome. Šiame marinate marinuojame mėsą 2 - 3 valandas.

Paruošiame padažą. Granato grūdelius sudedame į puodą, supilame raudonąjį vyną, užviriname ir 2 - 3 minutes paverdame. Perkošiame. Įmaišome granatų ekstraktą, grūstą česnaką.

Mėsą kepame ant grilio grotelių 15 minučių. Tiekiame su padažu, bulvių ar ryžių garnyru.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668