Stori blynai su rūgpieniu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Stori blynai su rūgpieniu


INGREDIENTAI:

(6 porcijos/550 kcal)
2 kiaušinių,
500 ml rūgpienio arba kefyro,
žiupsnelio druskos,
500 g miltų,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
apie 50 g sviesto (arba 4 šaukštų tirpinto sviesto).


GAMINIMAS:

Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Tirpintą sviestą sumaišykite su tryniais, supilkite rūgpienį ar kefyrą. Kitame inde sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir druska. Lėtai maišydami supilkite į juos skystąjį mišinį.

Standžiai išplaktus kiaušinių baltymus sukrėskite ant tešlos ir švelniai pamaišykite šaukštu. Gerai įkaitintame aliejuje iškepkite nedidelius blynelius. Patiekite su aviečių uogiene, skystu medumi arba su uogomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668