Blynai "Trys krepšeliai" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Blynai "Trys krepšeliai"


INGREDIENTAI:

(1 porcija/580 kcal)
T e š l a i:
100 ml 3,5 proc. riebumo pieno,
80 g miltų,
2 kiaušinių,
30 g sviesto,
1 šaukštelio cukraus,
0,5 šaukštelio druskos.

Pirmam į d a r u i:
50 g maltos virtos jautienos,
pusės svogūno,
10 g sviesto,
druskos,
pipirų pagal skonį,
5 g žalių krapų.

Antram į d a r u i:
50 g maltos virtos vištienos,
pusės svogūno,
10 g sviesto,
druskos,
pipirų pagal skonį,
5 g žalių krapų.

Trečiam į d a r u i:
50 g virtų ryžių,
10 g sviesto,
1 g maltos ciberžolės,
druskos,
pipirų pagal skonį,
5 g žalių krapų.


GAMINIMAS:

Užmaišykite skystą blynų tešlą iš miltų, pieno, kiaušinių, cukraus, druskos, aliejaus. Iškepkite tris didelius, bet plonus blynelius. Sumaišydami recepte nurodytus produktus, paruoškite trijų rūšių įdarą.

Į kiekvieno blynelio vidurį dėkite skirtingą įdarą, pakelkite blynelio kraštus ir suriškite juos karštame vandenyje nuplikytu svogūno laišku. Blynelius sudėkite į lėkštę, įpilkite pakaitinto sviesto. Patiekite karštus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668