3 svogūnų,
4 šaukštų alyvuogių aliejaus,
50 ml pesto padažo,
150 g grietinėlės,
450 ml daržovių sultinio,
15 g sviesto,
4 šaukštų kukurūzų miltų,
200 g pievagrybių,
1 paprikos,
20 g miltų,
125 ml vištienos sultinio,
750 g spagečių,
2 česnako skiltelių,
150 ml ananasų sulčių,
2 aitriųjų paprikų,
100 g konservuotų kukurūzų,
425 ml marinuotų pomidorų savosw sultyse,
50 ml pomidorų padažo,
1 šaukštelio smulkinto imbiero,
200 g rūkyto kumpio,
200 g tarkuoto parmezano sūrio,
po žiupsnelį druskos,
pipirų,
cukraus,
smulkintų petražolių ir
bazilikų.
GAMINIMAS:
Padažai: supjaustykite papriką ir svogūną, pakepinkite aliejuje, kol suminkštės. Sudėkite kukurūzus, smulkintą imbierą, druską, pipirus ir lėtai virkite apie 10 min. Sumaišykite vandenį su miltais ir maišydami supilkite į padažą. Užvirus virkite apie minutę. Nuplaukite grybus, supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite keptuvėje su smulkiai supjaustytu svogūnu.
Sudėkite juostelėmis pjaustytą kumpį į grybų padažą, įberkite druskos, pipirų ir kepkite viską apie 5 min. Į padažą supilkite 100 ml grietinėlės ir 225 ml sultinio, sumaišyto su kukurūzų miltais, užvirinkite. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką ir svogūną. Įkaitintoje keptuvėje pakepinkite česnaką ir svogūną ant alyvuogių aliejaus.
Kepkite, kol gražiai apskrus, sudėkite sutrintus marinuotus pomidorus, smulkintas aitriąsias paprikas, pomidorų padažą ir likusį daržovių sultinį. Viską virkite apie 3 min. Visus padažus į padažines ir patiekite. Spagečius virkite pasūdytame vandenyje apie 8 min., nusausinkite ir įdėkite į fondiu puodą, ant viršaus užberkite tarkuoto parmezano sūrio ir viską išmaišykite.