Užkepti vaisiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Užkepti vaisiai


INGREDIENTAI:

1/2 kg įvairaus dydžio kriaušių,
obuolių,
stiklinės grietinėlės,
stiklinės maltų džiūvėsėlių,
stiklinės cukraus,
200 g krakmolo,
8 kiaušinių,
cinamono,
maltų gvazdikėlių.


GAMINIMAS:

Iš perpjautų didesnių kriaušių ledų kaušeliu arba peiliu išskobkite rutuliukus. Mažesnes kriaušes galite supjaustyti į keturias dalis. Atskirkite trynius nuo baltymų. Trynius išsukite su cukrumi. Džiūvėsėlius išmirkykite grietinėlėje, į šią masę pilkite trynius, dėkite išplaktus baltymus.

Pamažu berkite krakmolą, prieskonius ir gerai išmaišykite. Į karščiui atsparius indelius ar vieną indą dėkite kriaušių rutuliukus ir skilteles, iki pusės užpilkite paruošta mase. Kepkite 20 min. iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iškeptą apibarstykite miltiniu cukrumi.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668