1 kg jautienos,
pusė baltagūžio kopūsto,
2 paprikos,
5 stiklinės sezamų,
sojų padažo,
saulėgrąžų aliejaus,
mineralinio vandens.
GAMINIMAS:
Mėsą gerai nuplaukite, įdėkite į indą, užpilkite mineraliniu vandeniu (galite iš vakaro) ir pastatykite į vėsią vietą. Mėsą supjaustykite šiaudeliais skersai skaidulų, svogūną-plonais pusžiedžiais. Kopūstą pjaustykite plonomis 7-8 cm ilgio juostelėmis, po to šiek tiek pabarstykite druska ir lengvai nuspauskite.
Paprikas taip pat supjaustykite šiaudeliais. Sumaišykite aliejų ir sojų padažą, pakaitinkite iki virimo. Į verdantį aliejų įdėkite mėsą ir kepkite, kol atsiras graži rusva plutelė. Į mėsą sudėkite svogūnus, kepkite, kol įgis auksinį atspalvį. Kai svogūnai apkeps, suberkite sezamus.
Sudėkite paprikas. Kai paprikos kiek apkeps, sumažinkite ugnį ir sudėkite kopūstus. Kepkite ant stiprios ugnies, nuolat maišydami. Druskos neberkite, dangčiu neuždenkite.