Apelsininis pyragas su migdolais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Apelsininis pyragas su migdolais


INGREDIENTAI:

2 apelsinų,
3 kiaušinių,
215 g cukraus,
300 g maltų migdolų,
1 šaukšto kepimo miltelių.

Apelsinų s i r u p u i:
1 apelsino,
155 g cukraus.


GAMINIMAS:

Švariai nuplautus apelsinus dėkite į šaltą vandenį, užvirus virkite 15 min. Tada išimkite ir panardinkite į šaltą vandenį. Atvėsusius vėl 15 min. pavirkite (nebus karti žievelė). Apelsinus perpjaukite skersai, išimkite sėklas ir sumalkite virtuviniu kombainu (kartu su žievele). Dubenyje plaktuvu išplakite kiaušinius su cukrumi, supilkite apelsinus ir maltus migdolus.

Įberkite kepimo miltelių, supilkite į kepimo formą ir kepkite 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą. Nuo likusio apelsino nulupkite žievelę, ją susmulkinkite ir 5 min. pavirkite. Iš apelsino išspauskite sultis ir su cukrumi kaitinkite tol, kol cukrus išsilydys ir sirupas sutirštės. Tada įdėkite smulkintas žieveles, apipilkite iškepusį ir apverstą pyragą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668