Prieskoninė moliūgų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Prieskoninė moliūgų sriuba


INGREDIENTAI:

Kilogramas moliūgų,
litras vištienos sultinio,
125 ml grietinės,
1-2 česnako skiltelės,
svogūnas,
šaukštelis tarkuotos imbiero šaknies,
po šaukštelį malto muskato ir
rudojo cukraus,
aliejaus arba sviesto kepkti,
šlakelis sojų padažo,
druskos,
maltų pipirų,
petražolių šakelės papuošti.


GAMINIMAS:

Moliūgą supjaustykite kubeliais, svogūną bei česnaką susmulkinkite ir kartu su tarkuotu imbieru pakepinkite įkaitintuode riebaluose. Daržoves paskaninkite druska, pipirais, supilkite sultinį. Virkite sriubą apie pusvalandį, kol moliūgas visiškai išvirs. Atvėsinkite ir sutrinkite. Supilkite atgal į puodą, pagardinkite cukrumi bei maltu muskatu.

Vėl užvirinkite. Ugnį sumažinkite, supilkite grietinėlę (šiek tiek palikite papuošti), dar kartą sriubą užkaitinkite, bet jau neužvirinkite. Kiekvieną moliūgo sriubos porciją papuoškite šlakeliu grietinėlės ir sojų padažo bei petražolės šakelė. Patiekite su skrudinta duona ar jos trapučiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668