Rauginti kopūstai su aviena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rauginti kopūstai su aviena


INGREDIENTAI:

500 g avienos šonkauliukų,
1 l raugintų kopūstų,
po 2 morkas ir
svogūnus,
šaukštelis kmynų,
kadagių uogų,
čiobrelių,
laurų lapų,
druskos,
cukraus,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus,
1,5 stiklinės vandens.


GAMINIMAS:

Kadagių uogas ir kmynus sugrūskite grūstuvėje ir pakepinkite su aliejumi troškintuve. Tada sudėkite šonkauliukus ir gerai apkepkite. Apkepusius šonkauliukus išimkite ir į aliejų sudėkite susmulkintus svogūnus. Kai jie truputį apkeps, suberkite stambiai sutarkuotas morkas.

Viską pakepkite maždaug 5 min. ir tuomet sudėkite raugintus kopūstus. Šiek tiek pakaitinę įpilkite vandens, sudėkite šonkauliukus bei likusius prieskonius ir troškinkite ant nedidelės ugnies apie 1,5 val.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668