Rauginti kopūstai su grietine receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rauginti kopūstai su grietine


INGREDIENTAI:

1 kg raugintų kopūstų,
150 g rūkytos šoninės,
svogūnas,
60 g vandens,
2 šaukštai miltų,
400 g rūkytos dešros,
120 g grietinės,
šaukštelis aitriųjų paprikų miltelių,
druskos,
juodųjų pipirų,
kadagių uogų.


GAMINIMAS:

Šoninę susmulkinkite ir kepkite, kol pagels. Tada įberkite susmulkintą svogūną, įpilkite su vandeniu išmaišytus miltus ir pakaitinkite maišant, kol susidarys tirštas šviesus padažas.

Į jį sudėkite raugintus kopūstus, suberkite visus prieskonius, įpilkite dar truputį vandens ir troškinkite 1 val. Baigiant troškinti sudėkite susmulkintą dešrą ir supilkite grietinę. Patiekite su duona.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668