Kanape su krevetėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kanape su krevetėmis


INGREDIENTAI:

(24 porcijos)
6 riekių batono,
300 g virtų išlukštentų krevečių,
3 šaukštų minkšto lydyto sūrio,
1 šaukšto aitriųjų paprikų padažo ("Čili"),
1 šaukšto tarkuotų krienų, pagardintų actu,
6 juodųjų alyvuogių be kauliukų,
žiupsnelio maltų raudonųjų pipirų,
pluoštelio petražolių žalumos.


GAMINIMAS:

Palikite 24 krevetes patiekalą papuošti, likusias smulkiai sukapokite. Susmulkintas krevetes sumaišykite su "Čili" padažu, krienais, pipirais ir sūriu. Supjaustykite žiedeliais alyvuoges. Nupjaukite batono riekelių pluteles, minikštimą aptepkite paruošta krevečių mase.

Kiekvieną riekelę supjaustykite į keturias trikampes dalis. Papuoškite kanape nepjaustytomis krevetėmis, alyvuogėmis ir žalumynais. Jei krienai negardinti actu, pašlakstykite krevetes citrinų sultimis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668