(24 porcijos)
6 riekių batono,
300 g virtų išlukštentų krevečių,
3 šaukštų minkšto lydyto sūrio,
1 šaukšto aitriųjų paprikų padažo ("Čili"),
1 šaukšto tarkuotų krienų, pagardintų actu,
6 juodųjų alyvuogių be kauliukų,
žiupsnelio maltų raudonųjų pipirų,
pluoštelio petražolių žalumos.
GAMINIMAS:
Palikite 24 krevetes patiekalą papuošti, likusias smulkiai sukapokite. Susmulkintas krevetes sumaišykite su "Čili" padažu, krienais, pipirais ir sūriu. Supjaustykite žiedeliais alyvuoges. Nupjaukite batono riekelių pluteles, minikštimą aptepkite paruošta krevečių mase.
Kiekvieną riekelę supjaustykite į keturias trikampes dalis. Papuoškite kanape nepjaustytomis krevetėmis, alyvuogėmis ir žalumynais. Jei krienai negardinti actu, pašlakstykite krevetes citrinų sultimis.