Įdaryti daržovių žiedai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdaryti daržovių žiedai


INGREDIENTAI:

(4 porcijos)
130 g neriebios varškės,
2 šaukštų grietinės,
2 šaukštų smulkintos krapų žalumos,
pluoštelio svogūnų laiškų,
2 didelių morkų,
1 šviežio agurko,
po žiupsnelį maltų juodųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Pertrintą per sietelį varškę sumaišykite su grietine, druska, pipirais ir krapais. Morkas išvirkite, nulupkite ir peiliu išorėje išpjaukite negilius išilgus rėvelius. Morkas ir agurką supjaustykite skersai 5 cm ilgio cilindrais. Išskobkite kiaurai jų vidurėlius, ertmes prikimškite varškės masės.

Įdarytus daržovių cilindrus 10 min. pašaldykite. Prieš patiekdami juos supjaustykite 1/2 cm storio griežinėliais, sudėkite į serviravimo lėkštę ir papuoškite svogūnų laiškais. Bus skaniau, jei prie įdarytų daržovių žiedų smaigeliu prismeigsite po mažą gabalėlį rūkytos lašišos ar sūdytos silkės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668