500 g miltų,
325 ml vandens,
druskos,
14 g sausų mielių,
1 šaukštelio rudojo cukraus,
4 šaukštų alyvuogių aliejaus,
8 šaukštų pomidorų pastos,
20 vyšninių pomidorų,
2 šaukštų kaparėlių,
2 kamuoliukų mocarelos, supjaustytų gabalėliais,
2 šaukštų tarkuoto parmezano ar kito sūrio,
kumpio ar kitokios mėsos,
alyvuogių aliejaus skardai ištepti.
GAMINIMAS:
Suberkite į dubenį miltus ir druską, mieles. Aliejų sumaišykite su drungnu vandeniu ir supilkite į miltuose padarytą duobutę, šakute miltus įmaišykite į mišinį. Tešlą išminkykite, pridenkite ir palikite šiltoje vietoje kilti. Padalykite tešlą į 4 dalis, iškočiokite.
Kiekvieną pagrindą ištepkite 2 šaukštais pomidorų pastos. Uždėkite 5 per pusę perpjautus pomidorus, kumpio ar kitokios mėsos gabaliukus, užberkite pusę šaukšto kaparėlių, apibarstykite baziliku ir sūriais, pagardinkite prieskoniais ir kepkite karštoje orkaitėje, iki tešlos kraštai įrus.