3 šaukštus kmynų, kalendrų ir pankolių,
3 šaukštai juodųjų pipirų žirnelių,
pusė šaukšto uoginių paprikų,
24 didelės karališkosios krevetės,
alyvuogių aliejaus.
Mangų padažui:
mangas,
smulkiai supjaustyta raudonoji paprika,
smulkiai supjaustytas raudonasis svogūnas,
2 šaukštai susmulkintų šviežių petražolių,
2 šaukštai apelsinų sulčių,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus.
GAMINIMAS:
Nustatome vidutinę kaitrą ir keptuvėje be riebalų paskrudiname sėklas ir pipirus. Kartu su uoginėmis paprikomis sumalame į miltelius.
8 medinius iešmus pamirkome šaltame vandenyje. Suveriame ant jų krevetes. Įtriname jas prieskonių mišiniu ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Kepame grilyje arba barbekiu 3 - 5 minutes iš visų pusių.
Paruošiame padažą. Mangą perpjauname per pusę, išimame kauliuką. Nulupame ir smulkiai supjaustome. Dubenyje sumaišome su kitais komponentais. Tiekiame su krevetėmis.