Žiedinių kopūstų ir maltos mėsos užkepėlės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žiedinių kopūstų ir maltos mėsos užkepėlės


INGREDIENTAI:

750 g žiedinių kopūstų,
500 g brokolių,
250 g morkų,
1 svogūno,
1 saldžiosios paprikos,
150 g maltos kiaulienos,
2-3 šaukštelių aliejaus,
100 g smulkinto Goudos sūrio,
2-4 stiebų petražolių,
40 g sviesto arba margarino,
160 ml grietinėlės,
pagal skonį druskos,
pipirų tarkuoto muskato.


GAMINIMAS:

Brokolius ir žiedinius kopūstus nuplaukite ir supjaustykite smulkiais gabalėliais. Morkas nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Daržoves apvirkite pasūdytame vandenyje (žiedinius kopūstus 8 min., brokolius 5 min., morkas 3 min.). Svogūnus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir apkepkite maltą kiaulieną, svogūną, smulkintą papriką.

Mišinį pagardinkite druska ir pipirais. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kepimo formą ištepkite aliejumi, į ją dėkite daržoves, mėsos mišinį, suberkite smulkintas petražolės ir užpilkite sūrio ir grietinėlės mišiniu. Viską kepkite apie 20 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668