750 g žiedinių kopūstų,
500 g brokolių,
250 g morkų,
1 svogūno,
1 saldžiosios paprikos,
150 g maltos kiaulienos,
2-3 šaukštelių aliejaus,
100 g smulkinto Goudos sūrio,
2-4 stiebų petražolių,
40 g sviesto arba margarino,
160 ml grietinėlės,
pagal skonį druskos,
pipirų tarkuoto muskato.
GAMINIMAS:
Brokolius ir žiedinius kopūstus nuplaukite ir supjaustykite smulkiais gabalėliais. Morkas nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Daržoves apvirkite pasūdytame vandenyje (žiedinius kopūstus 8 min., brokolius 5 min., morkas 3 min.). Svogūnus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir apkepkite maltą kiaulieną, svogūną, smulkintą papriką.
Mišinį pagardinkite druska ir pipirais. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kepimo formą ištepkite aliejumi, į ją dėkite daržoves, mėsos mišinį, suberkite smulkintas petražolės ir užpilkite sūrio ir grietinėlės mišiniu. Viską kepkite apie 20 min.