Brokolių, salierų užkepėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Brokolių, salierų užkepėlė


INGREDIENTAI:

1/2 saliero stiebo,
750 g virtų brokolių,
1 svogūno,
150 g mažų pomidoriukų,
1 šaukšto pomidorų pastos,
2 šaukštų sviesto,
200 g tarkuoto Goudos sūrio.


GAMINIMAS:

Brokolius išskirstykite žiedynais, stiebus ir saliero stiebą supjaustykite gabaliukais, 8 min. apvirkite pasūdytame vandenyje ir nuvarvinkite. Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite žievelę. Svogūną supjaustykite į 8 dalis.

Kepimo formą patepkite riebalais, sudėkite daržoves. Įberkite druskos, pipirų, pabarstyti prieskoniais, tarkuotu sūriu ir pašaukite į 220 laipsnių orkaitę 12 min., kol sūris išsilydys. Papuoškite žalumynais. Prie šio patiekalo labai tinka skrudintas prancūziškas batonas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668