Omleto suktinukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Omleto suktinukai


INGREDIENTAI:

(4 porcijos)
8 vytinto kumpio griežinėliai,
4 kiaušiniai,
100 ml liesos grietinėlės,
200 g liesos varškės,
100 g miltų,
saujelė šviežių špinatų,
keli konservuoti artišokai,
indelis lydyto varškės sūrelio,
2 skiltelės česnako,
druskos ir
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
sviesto (kepti).


GAMINIMAS:

Kiaušinius gerai išplakite su grietinėle. Varškę kelis kartus pertrinkite per sietelį, kad neliktų gumuliukų, ir įplakite į kiaušinių ir grietinėlės plakinį. Ten pat suberkite persijotus miltus, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais, nuplautais ir nusausintais kapotais špinatų lapeliais (kelis palikite patiekalui papuošti).

Tešlą palikite apie pusvalandį, kad gerai išbrinktų. Kai tešla išbrinks, keptuvėje svieste iškepkite plonus omletus. Ant atvėsintų omletų tepkite su kapotomis česnako skiltelėmis sumaišyto varškės sūrelio, berkite smulkintų artišokų. Susukite omletus voleliu, supjaustykite ir kiekvieną gabalėlį apsukite kumpio griežinėliu. Puoškite špinatų lapeliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668