200g vyšnių,
300g ananaso,
didelis persikas,
100ml obuolių sulčių,
šaukštas cukraus,
80ml vyšnių likerio,
30g sviesto.
GAMINIMAS:
1. Vyšnias nuplauname, nusausiname, išimame kauliukus.
2. Ananasą supjaustome nedideliais kubeliais.
3. Persiką blanširuojame, nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais.
4. Vaisius sumaišome su cukrumi, užpilame obuolių sultis ir 10 minučių verdame, nustatę mažą kaitrą.
5. Nupilame sirupą.
6. Sviestą ištirpiname, nustatę mažą kaitrą, šiek tiek pakaitiname ir užpilame ant vaisių. Paliekame pastovėti.
7. Tiekiame karštą.
Pastabos:
Šiam desertui gaminti galima naudoti ir konservuotus vaisius, šaldytas vyšnias ar kitas uogas.