Triušiena su džiovintais vaisiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Triušiena su džiovintais vaisiais


INGREDIENTAI:

4 triušių šlaunelės,
50 g džiovintų abrikosų,
100 g džiovintų slyvų,
1 poras,
2 morkos,
10 šaukštų migdolų drožlių.

M a r i n a t u i:
150 g obuolių acto,
1 šaukštas druskos,
truputis pipirų,
cukraus,
1 laurų lapas,
truputis vandens.


GAMINIMAS:

Triušių šlauneles užpilkite marinatu ir palaikykite apie 6-8 val. Į kepimui skirto indo dugną sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, ant jų-mėsą, o tuomet-abrikosus, slyvas, porus ir migdolų drožles. Užpilkite truputį marinato ir kepkite orkaitėje apie 1,5 val.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668