Triušiena su čiobreliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Triušiena su čiobreliais


INGREDIENTAI:

1 kg triušienos,
4 šakelės šviežių čiobrelių,
120 g mėsos sultinio,
350 g sauso baltojo vyno,
2 laurų lapeliai,
4 pipirai,
1 česnako skiltelė,
1 gabaliukas citrinos žievelės,
3 šaukštai aliejaus,
1 šaukštelis druskos,
0,5 šaukštelio cukraus,
truputis pipirų.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite gabalais ir sudėkite į puodą. Sultinį kaitinkite su vynu, pipirais, laurų lapeliais, česnaku ir citrinos žievele. Karštą marinatą užpilkite ant triušienos, puodą uždenkite, atvėsinkite ir 1 parą laikykite šaldytuve. Mėsą retkarčiais pavartykite.

Troškintuve įkaitinkite aliejų ir jame apkepkite nuvarvintą mėsą. Tada supilkite perkoštą ir užvirintą marinatą, įberkite druskos, cukraus ir pipirų.

Troškinkite apie 50 min. mėsą nuolat pavartydami. Baigdami troškinti sudėkite susmulkintus čiobrelius. Patiekite su padažu šiek tiek praskiestu verdančiu vandeniu. Prie troškinio tinka bulvių košė.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668