Triušis su grybais ir vynu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Triušis su grybais ir vynu


INGREDIENTAI:

1 triušis,
30 g sviesto,
1 arbat. šaukštelis aliejaus,
8 nedideli svogūnai,
400 g pievagrybių,
300 g sauso baltojo vyno,
petražolių,
4 peletrūno lapeliai,
300 g grietinėlės,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Gabalais supjaustytą triušį kepkite įkaitusiame aliejaus ir sviesto mišinyje. Apkepusią mėsą išimkite, o keptuvėje toliau kepkite susmulkintus svogūnus, ketvirčiais supjaustytus pievagrybius. Po 5 min. vėl sudėkite triušieną. Įberkite druskos, peletrūno, petražolių, supilkite vyną ir užvirkite.

Toliau troškinkite 160 laipsnių temperatūros apie 1,5 val. Kai triušis išsitroškins, nupilkite susidariusį skystį, jį perkoškite ir dar pavirkite, kol jo liks 1/3. Tada supilkite grietinėlę ir dar pakaitinkite. Padažu užpilkite triušieną. Garnyrui patiekite keptų obuolių ir virtų apkeptų morkų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668