Kiaulienos nugarinė sluoksniuotoje tešloje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulienos nugarinė sluoksniuotoje tešloje


INGREDIENTAI:

1,5 kg kiaulienos nugarinės,
0,5 kg (didelis lakštas) šaldytos bemielės tešlos,
200 g pievagrybių,
2 svogūnai,
truputis petražolių lapelių,
aliejaus, druskos,
pipirų,
1 kiaušinis.


GAMINIMAS:

Kiaulienos nugarinę apkepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Išėmę pabarstykite druska ir pipirais. Keptuvėje su aliejumi apkepkite supjaustytus svogūnus ir pievagrybius. Tešlą atšildykite, ištieskite ant miltais pabarstyto kepimo popieriaus ir atsargiai, neįpjaudami popieriaus, supjaustykite 1,5-2 cm pločio juostelėmis (patogiausia figūriniu ratuku).

Juosteles su visu popieriumi perkelkite ant kepimo skardos. Tada tešlos vidurį pabarstykite susmulkintomis petražolėmis, paskleiskite dalį pakeptų svogūnų ir pievagrybių, uždėkite mėsą. Mėsos šonus ir viršų apdėkite keptais svogūnais ir pievagrybiais.

Pabarstykite petražolių ir apipinkite tešlos juostelėmis pakaitomis jas kryžiuodami. Viršų patepkite kiaušinio plakiniu. Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 val. Patiekite karštą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668