1 vidutinio dydžio višta,
3 stiklinės ryžių,
7 konservuotų persikų puselės,
5 maži pomidorai,
1 stiklinė medaus,
2 arbatiniai šaukšteliai cinamono,
3 česnakų skiltelės,
truputis druskos,
petražolių.
GAMINIMAS:
Išdarinėtą vištą įtrinkite druskos, cinamono ir susmulkintų česnakų mišiniu. Palaikykite 3 val. Išvirkite 1 stiklinę ryžių. Į juos sudėkite dvi kubeliais supjaustytų persikų puseles, 0,5 arbatinio šaukštelio cinamono, 2 šaukštus medaus ir gerai išmaišykite.
Taip paruoštais ryžiais įdarykite vištą. Ją kepkite 200-220 laipsnių temperatūros orkaitėje nuolat palaistydami susidariusiomis sultimis arba vandeniu. Baigdami kepti, apipilkite ištirpintu medumi ir dar 5 min. kepkite 200 laipsnių temperatūroje. Papuoškite konservuotais persikais, pomidorais ir petražolėmis.